NIEUWS & ACTIES

NIEUW BIJ CORPOZEN!

Herstel je huid na de zomer met Microneedling/ Mesotherapie behandeling

Door teveel blootstelling aan de zon, kunnen op de huid een aantal pigmentvlekjes ontstaan waardoor ze niet alleen gedehydrateerd raakt, maar er ook rimpelig en oud uitziet. Microneedling is een zeer efficiënte behandelmethode om de huidstructuur te verbeteren. De teint wordt frisser, poriën verfijnen, rimpels worden minder diep en pigmentvlekken lichten op. Bovendien werkt dit behandeling zeer goed bij huidverslapping want de celvernieuwing wordt flink gestimuleerd.

Bij deze techniek wordt gewerkt met een dermapen. Deze pen bestaat uit zeer fijne naaldjes, die minuscule wondjes maken in de opperhuid. Deze naalden gaan sneller, dieper en toch minder pijnlijk dankzij een elektronische regeling. Tegelijkertijd wordt een serum in de huid ingebracht. Naargelang het gewenste resultaat, varieert de samenstelling van het serum. De huid heeft de neiging om beschadigde weefsels te vervangen door nieuwe weefsels. Microneedling zal daardoor de collageenproductie stimuleren en de elasticiteit van de huid doen toenemen.

Microneedling met een dermapen is een veelzijdige behandelmethode die toepasbaar op een groot aantal problemen. De behandeling is volledige veilige, geschikte voor alle leeftijden (vrouwen of manen) en voor ieder huidtype.

Toepassingen:
- fijne lijntjes en rimpels
- acne littens
- rokershuid
- pigmentvlekken
- zonbeschadiging
- vergrote poriën en grove huidstructuur
- huidverslapping van gelaat, ogen, hals en decolleté

Hoeveel Behandelingen:
- 4 tot 6 behandelingen elke 3 a 4 weken

Kenningsmakingsactie: Maak meteen een afspraak en krijg €5 korting op de eerst behandeling. €60 i.p.v. €65