Deep tissue massage

Deep tissue massage of dieptemassage is een en krachtige massage die gericht is op het verbeteren van (chronische) pijnklachten. Door middel van een vrij intensieve massagetechnieken met veel aandacht voor de diepere lagen van spieren en bindweefsels, wordt de langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest verbeterd.

Bij deep tissue massage wordt vooral gekeken naar de klacht die zijn ontstaan door overbelasting, verkeerde houding, trauma, … Klachten worden door verschillende technieken zoals stretchen, triggerpoints en diepe massage met de elleboog, onderarm, vingertoppen en handpalmen verholpen. Verklevingen die de doorstroming blokkeren kunnen door deze stevige massage weer in beweging komen.

Duurtijd: 60'
Prijs: €45
in Antwerpen

 

Triggerpoint Massage Therapie (Nieuw)

Triggerpoint massage therapie wordt gegeven om pijnlijke verhardingen in de spieren (spierknopen -triggerpoints) te behandelen. Het kan de bewegingsbeperkingen en pijnklachten veroorzaken.De therapie bestaat uit het masseren van het triggerpoint volgens een bepaalde techniek, waardoor de spanning weggaat en de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd. Door de triggerpoints effectief te behandelen kan men zien dat niet alleen de pijn in de spier zelf verbetert, maar ook de pijnklachten in het uitstralingsgebied.

Duurtijd: 60'
Prijs: €45