Duo massage

Verras je partner; vriend of vriendin met een heerlijke anti-stress massage in één zelfde aangename ruimte en geniet samen van een onvergetelijke ervaring. 

Kies uit ayurvedische massage, ontspanningsmassage, deep tissue massage, hotstone massage, sportmassage, zwangerschapsmassage, shiastu of voetreflexologie.

Bij Corpo Zen in Antwerpen kunt u per 2, of in groep van 3 personen samen komen voor een ontspannende massage gegeven door 2 of 3 professionele masseurs of masseuses. De duo massage is ook ideaal om elkaar cadeau te geven. 

De duo massage is ook ideaal om elkaar cadeau te geven. Het is ook mogelijk om een cadeaubon aan te kopen via overschrijving.

Prijs: €110 voor 75 min of €130 voor 90 min.

 

Privéworkshop Massage voor Duo's


Wil je graag je partner, kinderen, vrienden verrassen met een heerlijke massage? Of willen jullie als partners onder professionele begeleiding leren hoe jullie elkaar goed kunnen masseren met de juiste massagetechnieken ? Geef je relatie een boost met deze privéworkshop Partner Massage. Samen met je partner leer je de juiste technieken om elkaar op een liefdvolle en respectvolle manier te masseren. Levenslang plezier ! Dat hoeft hiervoor geen lange opleiding te volgen, met een paar eenvoudige technieken kunnen jullie al aan de slag. 

Tijdens deze workshop leert je de fijne handgrepen van verschillende massage technieken: zachte strijkingen en knedingen zorgen ervoor dat spieren soepeler worden waardoor uiteindelijk ontspanning ontstaat.
- Het programma wordt samengesteld volgens u wensen: Afhankelijk van uw wensen leer ik u rugmassage, voetmassage, benen- en armenmassage, buikmassage, nek-schoudermassage en gezichtsmassage;
- Elk één uur, of één persoon leert 2 uur masseren en de andere fungeert dan als oefenpartner. 
- De technieken worden voorgetoond, waarna u ze zelf onmiddellijk kan inoefenen met de nodige correcties, indien nodig; 
- Er is geen voorkennis van massage nodig;
- Je krijgt een handleiding met de technieken mee naar huis;

- Duur: 2 uur of 3 uur
- Prijs: €100 of €120 per koppel (cash betalen). Ook heel leuk als Romantisch cadeau.