SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN
GELAATSVERZORGING EN HUIDVERBETERING PRIJZEN
Klassieke gelaatsverzorging €45 - €55 - €65
Diamant Microdermabrasie €55
Anti-aging combinatiebehandelingen €40
Radiofrequentie €55
Microneedling/mesotherapie (nieuw!) €65

Klik op onderstaande behandelingen voor meer info

Gelaatsverzorging

Klassieke gelaatsverzorgingen voor elk huidtype (vrouwen en mannen).
Inhoud: Reiniging, tonifieren stimuleren van de huid, peeling, verdwijderen van comedonen, gelaat-, decolleté-, en nekmassage.
De werking van huid:
Zuiveert, hydrateert de huid;
De dode huidcellen verwijderd en celvernieuwing activeren;
Verzacht en verstevigt de huid; Geeft een gevoel van complete ontspanning.
Duur: 60 of 75 min.

Supplement: masker
Zorgt voor de rehydratatie van de huid – het vocht en de bestanddelen van het masker worden door de epidermis opgenomen waardoor de huid haar soepleheid en elasticiteit terug krijgt.
Duur: 90 min
Extra1: De wenkbrauwen epileren en/of verven €10 Extra2: Het epileren van de bovenlip, onderlip en kin met hars.

Microdermabrasie

Een nieuwe manier van peelen, gebaseerd op afzuiging met diamant op de handstukken.
Deze behandelingsmethode bestaat uit een combinatie van drie doeltreffende technieken: skinscrubber, diamantmicrodermabrasie en ultrasoon. - Skinscrubber verwijdert de dode huidcellen en onzuiverheden en reinigt de huid tot diep in de poriën. Ideaal om comedonen, puistjes en vlekken te verwijderen;
- Diamantdermabrasie is een zachte en pijnloze peeling die de productie van collageen en elastine stimuleert die de vorming van rimpels en fijne lijntjes tegengaan;
- Ultrasoon: door de warmte van de ultrasone golven worden de actieve ingrediënten (van serums, maskers...) beter en dieper in de huid opgenomen.
Dit alles resulteert in een huid die er niet alleen strakker en jonger uitziet, maar ook gezonder, frisser en stralender.
Geschikt voor de behandeling van:
> Alle huidtypes
> Verfijning van de structuur van de huid:
grove poriën, acnehuid, acnelittekens
> Vette, verstopte of onreine huid
> Oudere huid
> Zonbeschadigde huid
> Droge, futloze en ruwe huid
> Verslapte en vermoeide huid
> Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
>Pigment en ouderdomsvlekken
> Rokershuid
> Striae
Duur: 60 min.
Prijs: €60

Anti-aging combinatiebehandelingen

FACELIFTMASSAGE
Stress, spanningen en onze leefomstandigheden hebben invloed op de huid en zijn bepalend voor de structuur en stevigheid van onze huid. Spanningen bouwen zich op in ons gezicht, nek en zorgen voor rimpels.
Faceliftmassage is een doeltreffende massage techniek die de huid verjongt en lift op een natuurlijke manier; een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en decolleté.
Door de combinatie van lymfedrainage en bindweefselmassage, krijgt de huid een betere doorbloeding/lymfedoorstroming. Dit maakt het onderhuidsbindweefsel los en verbetert de collageenaanmaak. Het gelaat wordt weer voller, strakker en steviger. Naast het liftende effect zorgt de massage tevens voor een heerlijke en diepe ontspanning van gezicht, hoofd, nek, het gehele lichaam en de geest.
DE BEHANDELING IS UITERMATE GESCHIKT VOOR:
- Huidverbetering
- Rimpels en fijne lijntjes in het gelaat
- Verhoornde huid
- Zonbeschadigde huid
- Behandeling van kleine littekens, bv. als gevolg van acne.
- Verslapte huid (na gewichtsverlies en/of zwangerschap)
- Slecht doorbloede huid/ bleke rokershuid
AANTAL BEHANDELINGEN
De faceliftmassage kan afzonderlijk gegeven worden, tijdens een gezichtsbehandeling of in kuurverband.
Na de massage is het belangrijk om voldoende water te drinken zodat alle vrijgekomen afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.
Het beste resultaat bereikt u met een kuur van 1 tot 2 behandelingen gedurende 8 weken (8 – 10 behandeligen)
Prijs: € 40,00
COMBINATIEBEHANDELINGEN:
Voor een optimaal resultaat combineert u deze behandeling met andere schoonheidsbehandelingen of huidverbeteringen.
- Combinatie 1: enzymatische peeling ( = losweken van de dode huidcellen) + faceliftmassage (30`) + masker+ dagcreme (€50 - 60 minuten)
- Combinatie 2: microdermabrasie (= verwijderen bovenste huidlaag, stimuleert celdeling en vernieuwing) + faceliftmassage (30`) + masker + dagcreme (€50 - 60 minuten)
- Combinatie 3 : radiofrequentie (= Lifting en huidverstrakking , stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine) + faceliftmassage (30`) + masker + dagcreme (€55- 60 minuten)
- Combinatie 4: Huidverjonging met NuFACE (Nieuw) Het werkt door middel van microstroom die in staat is de huid en de spieren van het gezicht te stimuleren en te verstevigen De huid wordt gelift en verstevigd (NuFACE apparaat+ faceliftmassage (30`) + masker + dagcreme €50- 60 minuten)
Prijs: €50

Radiofrequentie

De Radio Frequentie is een geweldig anti aging behandeling methode met bewezen resultaat voor het gladmaken van rimpels en het herstellen van de gezichtscontouren.
De trillingen van de Radio Frequentie golven verwarmen de huid, ook de dieper liggende huidlagen zo sterk dat er door fibroblasten extra collageen wordt aangemaakt. Dit effect zorgt ervoor dat uw huid en gezichtscontouren snel strakker worden. Na verloop van tijd vormt er zich een nieuw, gezond collageen.
Hoe vaak is de behandeling nodig? Aan te raden is 6 sessies van 30 tot 60 minuten met een tussentijd van 14 dagen. De behandeling is direct zichtbaar maar het uiteindelijke resultaat is pas na 3 tot 6 maanden. Dit omdat de huid zich blijft herstellen.
Na de behandeling kunnen de normale activiteiten gewoon worden verder gezet. De behandeling is pijnloos en dus is er geen verdoving nodig. U voelt een verwarming op de plaats van behandeling maar deze verdwijnt als de behandelingskop verplaatst wordt. Contra-indicaties: zwangerschap, personen met pacemaker, metalen prothese, nierinsufficiëntie
Programma's voor het volledige gelaat (inclusief hals en oogcontour)

Microneedling/mesotherapie (nieuw)

Herstel je huid na de zomer met Microneedling/ Mesotherapie behandeling
Door teveel blootstelling aan de zon, kunnen op de huid een aantal pigmentvlekjes ontstaan waardoor ze niet alleen gedehydrateerd raakt, maar er ook rimpelig en oud uitziet. Microneedling is een zeer efficiënte behandelmethode om de huidstructuur te verbeteren. De teint wordt frisser, poriën verfijnen, rimpels worden minder diep en pigmentvlekken lichten op. Bovendien werkt dit behandeling zeer goed bij huidverslapping want de celvernieuwing wordt flink gestimuleerd.
Bij deze techniek wordt gewerkt met een dermapen. Deze pen bestaat uit zeer fijne naaldjes, die minuscule wondjes maken in de opperhuid. Deze naalden gaan sneller, dieper en toch minder pijnlijk dankzij een elektronische regeling. Tegelijkertijd wordt een serum in de huid ingebracht. Naargelang het gewenste resultaat, varieert de samenstelling van het serum. De huid heeft de neiging om beschadigde weefsels te vervangen door nieuwe weefsels. Microneedling zal daardoor de collageenproductie stimuleren en de elasticiteit van de huid doen toenemen.
Microneedling met een dermapen is een veelzijdige behandelmethode die toepasbaar op een groot aantal problemen. De behandeling is volledige veilige, geschikte voor alle leeftijden (vrouwen of manen) en voor ieder huidtype.

Toepassingen:
- fijne lijntjes en rimpels
- acne littens
- rokershuid
- pigmentvlekken
- zonbeschadiging
- vergrote poriën en grove huidstructuur
- huidverslapping van gelaat, ogen, hals en decolleté

Hoeveel Behandelingen:
- 4 tot 6 behandelingen elke 3 a 4 weken

Kenningsmakingsactie: Maak meteen een afspraak en krijg €5 korting op de eerst behandeling. €60 i.p.v. €65