Lipocavitatie cellulitis behandeling

Lipocavitatie is de nieuwste efficiente, snelle en veilige methode om de lokale vetophopingen en cellulitis te verwijderen met blijvend resultaat, zonder chirurgische ingreep.

Met behulp van de ultrasone geluidsgolven worden wanden van de vetcellen afgebroken. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, maakt deze techniek het mogelijk om op een pijnloze manier 2 tot 6 cm vet te verliezen per behandeling.

De lipocavitatie behandeling is uitermate geschikt voor het verwijderen van lokale vetophopingen op de armen, buik, dijen, flanken en billen maar het is ook bedoeld om het lichaam te modelleren, verstevigen en het creëren van harmonische
lichaamscontouren.

Afhankelijk van lichaamsdeel en vetmassa zal de behandeling tussen 6 en 12 maal herhaald worden. Door gezonde voeding, voldoende vochtinname en voldoende beweging kan men een uitstekkende resultaat bereiken.

Een behandeling duurt 45 a 60 minuten.

Contra-indicaties zijn onder andere obesitas (BMI boven de 30), ziekten en afwijkingen van de nieren en leverfunctie, kanker, diabetes, hartpatiënt, vaatziekten, trombose, zwangerschap, hypertensie, metalen prothesen nabij
het behandelgebieden of stofwisselingsziekten.

Prijs: €50