Detox countour wrap met Algenpakking + warmte therapie (Nieuw)Detox behandeling met Algenpakking. Te veel gifstoffen in je lichaam maakt het bijna onmogelijk om af te vallen. Door de gifstoffen (transvetten, fructose, bloem, alcohol, aspartaam, fluoride, aceton, aluminium...) worden allerlei processen in je lichaam ontregeld en komt je lichaam er vaak niet aan toe om lichaamsvet te verbranden. 

De algenpakking is niet alleen ontgiftend en verstevigend maar bevat ook werkzame stoffen die een stimulerend effect hebben bij het afslanken, het tegengaan van cellulite en het verstevigen van de huid. Omwille van hun ontgiftend werk zijn de algenpakking ook goed te gebruiken bij o.a. spierklachten, huidproblemen en pijnen.

De Behandeling:
- De warme algenpakking wordt over de lichaamsdelen die je wil verzorgen aangebracht (rug, billen, benen, buik of armen). 
- Vervolgens wordt uw lichaam toegedekt met een warmte infrarrood deken en kan de pakking onder invloed van de aangename warmte haar werk doen.
- Daarna worden gekozen lichaamsdelen intensief gemasseerd.

Effectief voor het behandelen van:
• Reinigt de huid, 
• Ontgift het lichaam, 
• Contourverbetering,
• Lichaamsversteviging,
• Cellulite,
• Het stimuleert het metabolisme en de vetverbranding
• Stimuleert de bloedsomloop,
• Ontspant de spieren,
Helende infrarode stralingswarmte geeft pijnverlichting en soepelheid bij gewricht- en spierpijn, reuma, fibromyalgie, artrose, bechterew etc en is heerlijk ontspannend voor iedereen. De combinatie van countour wrap en warmte therapie produceert een synergetisch effect met betere resultaten .
Het is niet ongewoon dat u na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging. 

De behandeling duurt 60’ minuten.
Voor een goed resultaat zijn ongeveer 8 – 15 behandelingen nodig.
U komt 2 keer per week voor een goed resultaat
Prijs per behandeling: €50