NIEUWS & ACTIES

NIEUW BIJ CORPOZEN!

BB GLOW BEHANDELING (Nieuw!)

BB GLOW is de laatste trend op het gebied van huidverbetering. Het is een verjongende gezichtsbehandeling die een direct verhelderend en porseleinen effect op de huid geeft. De behandeling is veilig en volledig pijnloos en het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd en met alle huidtypen. Bovendien heb je geen herstelperiode nodig.

Wat is BB Glow?
De techniek is een combinatie van dermabrasie en microneedling. Er worden speciale serums in de huid aangebracht met een microneedling pen (nano-naaldjes) die de huid voeden en ze een natuurlijke “porseleinen”, glanzende en frisse teint geven. We werken met zeer kwaliteitsvolle serums die hyaluronzuur en antioxidanten bevatten.

Voordelen
Deze behandeling verhelpt ongelijkmatige huidstructuur, grote poriën, acne littekens, fijne lijntjes, roodheden, pigmentvlekken en donkere kringen rond de ogen. Het zorgt voor helderheid en hydratatie ter verbetering van een doffe, vermoeide en uitgedroogde huid en reduceert rimpels.

Hoeveel Behandelingen:
Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen aangewezen. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden.

Contra- indicaties:
zwangerschap, actieve infectie in het gelaat, kwaadaardige huidaandoening, zonverbrande huid, autoimmuunziekte, dermatoses zoals eczeem of psoriasis, rosacea en telangiectasie.

Kennismakingsaanbod:
1 sessie van 90'= €75 ipv €90 of 3 sessies van 90' €200 ipv €270

OOGLIDVERSTRAKKING ZONDER SNIJDEN

De Plasma lift is de nieuwste en volledige geheel methode voor huidverstrakking in de schoonheidsbranche die voor elk huidtype geschikt is. Deze revolutionaire techniek zorgt voor een zeer efficiënte lifting van boven- en onderoogleden, kraaienpootjes, onder- en bovenlip, verminderen van rimpels en overtollige huidrandjes terug strak maken. Door middel van een plasma pen wordt de huid puntsgewijs behandeld. Deze plasma energie die via het uiteinde van de pen op de huid terecht komt, zorgt ervoor dat de behandelde gezichtszone direct verdampt en samentrekt. Als gevolg ontstaat er een liftend effect. De resultaten zijn uitermate spectaculair en meteen gedeeltelijk-zichtbaar. Het grote voordeel van deze techniek is het niet-invasieve karakter en de relatief korte herstelperiode (van 7 tot 10 dagen). Bovendien het is ook nog zeer betaalbaar en effectief en dat (in de meeste gevallen) in slechts één behandeling naargelang de conditie van uw huid en uw levenstijl.