SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN
GELAATSVERZORGING EN HUIDVERBETERING PRIJZEN
Klassieke gelaatsverzorging €45 - €55 - €65
Huidzuiverende behandeling (nieuw!) €55
Diamant Microdermabrasie €55
Anti-aging combinatiebehandelingen €40
Radiofrequentie €55
Microneedling - BB Glow (nieuw!) €65 - €75
Ultraboost Plasma Lift (nieuw!) €65
Plasma Medical lift (nieuw!) vanaf €90
Alle Seizoenen Peeling (nieuw!) €65

Klik op onderstaande behandelingen voor meer info

Gelaatsverzorging

Klassieke gelaatsverzorgingen voor elk huidtype (vrouwen en mannen).
Inhoud: Reiniging, tonifieren stimuleren van de huid, peeling, verdwijderen van comedonen, gelaat-, decolleté-, en nekmassage.
De werking van huid:
Zuiveert, hydrateert de huid;
De dode huidcellen verwijderd en celvernieuwing activeren;
Verzacht en verstevigt de huid; Geeft een gevoel van complete ontspanning.
Duur: 60 of 75 min.

Supplement: masker
Zorgt voor de rehydratatie van de huid – het vocht en de bestanddelen van het masker worden door de epidermis opgenomen waardoor de huid haar soepleheid en elasticiteit terug krijgt.
Duur: 90 min
Extra1: De wenkbrauwen epileren en/of verven €10 Extra2: Het epileren van de bovenlip, onderlip en kin met hars.

Huidzuiverende behandeling

Last van puistjes en onzuiverheden?
De huid heeft een goede verzorging nodig. Door de huid op de juiste manier te reinigen, kan een groot deel van de problemen voorkomen worden. De reiniging van een vette/onzuivere huid vraagt om een goede reiniging die echter wel mild moet zijn. Een reiniging die al te veel uitdroogt, kan juist leiden tot meer talgproductie.
Deze huidzuiverende behandeling is geschikt voor de huid die snel vet wordt en/of last heeft van onzuiverheden. Een diepreinigende ultrasoon peeling exfolieert de huid en bereidt haar voor op de handmatige verwijdering van comedonen. Een masker op basis van biologische Aloë-verapulp en teatree maakt de reiniging compleet en ter afsluiting LED-lichttherapie.
Het blauwe LED licht werkt antiseptisch, adstringerend, kalmerend, anti-roodheid, verkleint de poriën en verfrist de huid. Voor behandeling van acne (puistjes), mee-eters, ontstekingen en huidoneffenheden
Duur: 60 min
Prijs: €55

Microdermabrasie

Een nieuwe manier van peelen, gebaseerd op afzuiging met diamant op de handstukken.
Deze behandelingsmethode bestaat uit een combinatie van drie doeltreffende technieken: skinscrubber, diamantmicrodermabrasie en ultrasoon. - Skinscrubber verwijdert de dode huidcellen en onzuiverheden en reinigt de huid tot diep in de poriën. Ideaal om comedonen, puistjes en vlekken te verwijderen;
- Diamantdermabrasie is een zachte en pijnloze peeling die de productie van collageen en elastine stimuleert die de vorming van rimpels en fijne lijntjes tegengaan;
- Ultrasoon: door de warmte van de ultrasone golven worden de actieve ingrediënten (van serums, maskers...) beter en dieper in de huid opgenomen.
Dit alles resulteert in een huid die er niet alleen strakker en jonger uitziet, maar ook gezonder, frisser en stralender.
Geschikt voor de behandeling van:
> Alle huidtypes
> Verfijning van de structuur van de huid:
grove poriën, acnehuid, acnelittekens
> Vette, verstopte of onreine huid
> Oudere huid
> Zonbeschadigde huid
> Droge, futloze en ruwe huid
> Verslapte en vermoeide huid
> Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
>Pigment en ouderdomsvlekken
> Rokershuid
> Striae
Duur: 60 min.
Prijs: €55

Anti-aging combinatiebehandelingen

FACELIFTMASSAGE
Stress, spanningen en onze leefomstandigheden hebben invloed op de huid en zijn bepalend voor de structuur en stevigheid van onze huid. Spanningen bouwen zich op in ons gezicht, nek en zorgen voor rimpels.
Faceliftmassage is een doeltreffende massage techniek die de huid verjongt en lift op een natuurlijke manier; een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en decolleté.
Door de combinatie van lymfedrainage en bindweefselmassage, krijgt de huid een betere doorbloeding/lymfedoorstroming. Dit maakt het onderhuidsbindweefsel los en verbetert de collageenaanmaak. Het gelaat wordt weer voller, strakker en steviger. Naast het liftende effect zorgt de massage tevens voor een heerlijke en diepe ontspanning van gezicht, hoofd, nek, het gehele lichaam en de geest.
DE BEHANDELING IS UITERMATE GESCHIKT VOOR:
- Huidverbetering
- Rimpels en fijne lijntjes in het gelaat
- Verhoornde huid
- Zonbeschadigde huid
- Behandeling van kleine littekens, bv. als gevolg van acne.
- Verslapte huid (na gewichtsverlies en/of zwangerschap)
- Slecht doorbloede huid/ bleke rokershuid
AANTAL BEHANDELINGEN
De faceliftmassage kan afzonderlijk gegeven worden, tijdens een gezichtsbehandeling of in kuurverband.
Na de massage is het belangrijk om voldoende water te drinken zodat alle vrijgekomen afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.
Het beste resultaat bereikt u met een kuur van 1 tot 2 behandelingen gedurende 8 weken (8 – 10 behandeligen)
Prijs: € 40,00
COMBINATIEBEHANDELINGEN:
Voor een optimaal resultaat combineert u deze behandeling met andere schoonheidsbehandelingen of huidverbeteringen.
- Combinatie 1: Enzymatische peeling ( = losweken van de dode huidcellen) + Faceliftmassage (30`) + masker+ dagcreme (€50 - 60 minuten)
- Combinatie 2: Microdermabrasie (= verwijderen bovenste huidlaag, stimuleert celdeling en vernieuwing) + faceliftmassage (30`) + masker + dagcreme (€55 - 60 minuten)
- Combinatie 3 : Radiofrequentie (= Lifting en huidverstrakking , stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine) + faceliftmassage (30`) + masker + dagcreme (€55- 60 minuten)
- Combinatie 4: Huidverjonging met NuFACE Het werkt door middel van microstroom die in staat is de huid en de spieren van het gezicht te stimuleren en te verstevigen De huid wordt gelift en verstevigd (NuFACE apparaat+ faceliftmassage (30`) + masker + dagcreme €50- 60 minuten)

Plasma Medical Lift (Nieuw)

De Plasma lift is de nieuwste en volledige geheel methode voor huidverstrakking in de schoonheidsbranche die voor elk huidtype geschikt is. Deze revolutionaire techniek zorgt voor een zeer efficiënte lifting van boven- en onderoogleden, kraaienpootjes, onder- en bovenlip, verminderen van rimpels en overtollige huidrandjes terug strak maken.
Door middel van een plasma pen wordt de huid puntsgewijs behandeld. Deze plasma energie die via het uiteinde van de pen op de huid terecht komt, zorgt ervoor dat de behandelde gezichtszone direct verdampt en samentrekt. Als gevolg ontstaat er een liftend effect. De resultaten zijn uitermate spectaculair en meteen gedeeltelijk-zichtbaar.

Het grote voordeel van deze techniek is het niet-invasieve karakter en de relatief korte herstelperiode (van 7 tot 10 dagen). Bovendien het is ook nog zeer betaalbaar en effectief en dat (in de meeste gevallen) in slechts één behandeling naargelang de conditie van uw huidconditie en uw levenstijl.

Direct na de plasma behandeling kan zwelling van 3 tot 7 (oogleden) dagen ontstaan. De behandelde huid kan een aantal weken wat roder lijken. Op het behandelde gebied ontstaan kleine korstjes die mag je niet verwijderen om littekentjes te vermijden. Ze vallen er na enkele dagen tot een week vanzelf af. Eronder ontstaat nieuwe, jonge huid.

 48 uur de huid niet koelen of reinigen
 1 week geen make-up
 2 weken niet intensief sporten / zwemmen
 4 weken geen sauna, zon, stoombad,…
 3 tot 6 maanden (afhankelijk van de zone) geen zon of zonnebank

Het resultaat is zeer natuurlijk en meteen zichtbaar. In de daaropvolgende weken vindt huidvernieuwing plaats en aanmaak van collageen en elastine. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. De meeste behandelingen hebben na 1 à 2 keer het gewenste resultaat (met een tussentijd van 12 weken) De behandeling is niet pijnloos, maar zeer verdraagzaam. Het resultaat blijft gedurende 3 tot 7 jaar.

Contra-indicaties: open wonde; ernistige acné; hypertrofisch littekenvorming (keloïdevorming); hyperpigmentatie; warmte allergie (cholinergische urticaria); zwangerschap/borstvoeding; hart en vaat ziekten; pacemaker; gebruik van bloedverdunners; kanker of huidkanker; diabetes (tenzij het onder control is); aids of HIV; auto-immuunziekte; hepatitis A,B & C

Ultraboost plasma lift (Nieuw!)

De Ultraboost plasma lift behandeling is de nieuwste techniek op het gebied van huidverjonging. Het is een doeltreffende anti-aging gezichtsbehandeling die zichtbare tekenen van het ouder worden vermindert. Deze behandeling is pijnloos en geen downtime!

De behandelde zones krijgen een extra boost in hun stevigheid en volume. De contouring tip verstrakt de gelaatscontouren en stimuleert de Collagen-en elastineproductie zonder dat er korstjes onstaan. Het zorgt ervoor dat de cosmetica tot 40% beter wordt opgenomen door de huid.

De Ultraboost plasma lift boost de gezichtsspieren opnieuw op die worden met het ouder worden dunner en verkrimpen waardoor de huid veslapt. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor een jonge en gevoelige huid. De behandelde zones krijgen een extra boost in hun stevigheid en volume. De Ultraboost plasma lift behandeling gaat goed samen met bindweefselmassage.

Indicaties: huidverjonging en huidverbetering, preventie van huidveroudering, contourverbetering, donkere kring onder de ogen.

Inhoud: reiniging, tonifieren, stimuleren van de huid, peeling, Ultraboost Plasma Lift (max. 2 zones -20 min), serum en dagcreme

Na de behandeling kunnen de normale activiteiten gewoon worden verder gezet.

Contra-indicaties: zwangerschap, pacemaker, metalen prothese, epilepsie

Radiofrequentie

De Radio Frequentie is een geweldig anti aging behandeling methode met bewezen resultaat voor het gladmaken van rimpels en het herstellen van de gezichtscontouren.
De trillingen van de Radio Frequentie golven verwarmen de huid, ook de dieper liggende huidlagen zo sterk dat er door fibroblasten extra collageen wordt aangemaakt. Dit effect zorgt ervoor dat uw huid en gezichtscontouren snel strakker worden. Na verloop van tijd vormt er zich een nieuw, gezond collageen.
Hoe vaak is de behandeling nodig? Aan te raden is 6 sessies van 30 tot 60 minuten met een tussentijd van 14 dagen. De behandeling is direct zichtbaar maar het uiteindelijke resultaat is pas na 3 tot 6 maanden. Dit omdat de huid zich blijft herstellen.
Na de behandeling kunnen de normale activiteiten gewoon worden verder gezet. De behandeling is pijnloos en dus is er geen verdoving nodig. U voelt een verwarming op de plaats van behandeling maar deze verdwijnt als de behandelingskop verplaatst wordt. Contra-indicaties: zwangerschap, personen met pacemaker, metalen prothese, nierinsufficiëntie
Programma's voor het volledige gelaat (inclusief hals en oogcontour)

Microneedling - BB Glow (nieuw)


Microneedling/ Mesotherapie behandeling
Herstel je huid na de zomer! Door teveel blootstelling aan de zon, kunnen op de huid een aantal pigmentvlekjes ontstaan waardoor ze niet alleen gedehydrateerd raakt, maar er ook rimpelig en oud uitziet. Microneedling is een zeer efficiënte behandelmethode om de huidstructuur te verbeteren. De teint wordt frisser, poriën verfijnen, rimpels worden minder diep en pigmentvlekken lichten op. Bovendien werkt dit behandeling zeer goed bij huidverslapping want de celvernieuwing wordt flink gestimuleerd.
Bij deze techniek wordt gewerkt met een dermapen. Deze pen bestaat uit zeer fijne naaldjes, die minuscule wondjes maken in de opperhuid. Deze naalden gaan sneller, dieper en toch minder pijnlijk dankzij een elektronische regeling. Tegelijkertijd wordt een serum in de huid ingebracht. Naargelang het gewenste resultaat, varieert de samenstelling van het serum. De huid heeft de neiging om beschadigde weefsels te vervangen door nieuwe weefsels. Microneedling zal daardoor de collageenproductie stimuleren en de elasticiteit van de huid doen toenemen.
Microneedling met een dermapen is een veelzijdige behandelmethode die toepasbaar op een groot aantal problemen. De behandeling is volledige veilige, geschikte voor alle leeftijden (vrouwen of manen) en voor ieder huidtype.

Toepassingen:
- fijne lijntjes en rimpels
- acne littens
- rokershuid
- pigmentvlekken
- zonbeschadiging
- vergrote poriën en grove huidstructuur
- huidverslapping van gelaat, ogen, hals en decolleté

Hoeveel Behandelingen:
- 4 tot 6 behandelingen elke 3 a 4 weken

Kenningsmakingsactie: Maak meteen een afspraak en krijg €5 korting op de eerst behandeling. €60 i.p.v. €65

BB Glow Behandeling (niew!)
Wil je graag je gezicht verwennen met een egalere teint? Dat kan met deze nieuwste techniek. De BB Glow is een verjongende gezichtsbehandeling die wordt uitvoerd met een dermaPen van nano-naaldjes. De behandeling is veilig, en volledig pijnloos. Bovendien heb je geen herstelperiode nodig. Je ziet direct een langdurig resultaat.

Wat is BB Glow? BB Glow, de laatste trend op het gebied van huidverbetering. De techniek is een combinatie van dermabrasie en microneedling. Er worden speciale serums in de huid aangebracht met een microneedling pen (nano-naaldjes) die de huid voeden en ze een natuurlijke “porseleinen”, glanzende en frisse teint geven. We werken met zeer kwaliteitsvolle serums die hyaluronzuur en antioxidanten bevatten.

Voordelen: Deze behandeling verhelpt ongelijkmatige huidstructuur, grote poriën, acne littekens, fijne lijntjes, roodheden, pigmentvlekken en donkere kringen rond de ogen. Het zorgt voor helderheid en hydratatie ter verbetering van een doffe, vermoeide en uitgedroogde huid.

Sessies:Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen aangewezen. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd en met alle huidtypen.

Kennismakingsaanbod: 1 sessie van 90'= €75 ipv €90 of 3 sessies van 90' €200 ipv €270

Alle Seizoenen Peeling (nieuw!)

Het verjongt de huid van je gezicht, hals en de handen, met als resultaat een gladdere, frissere en energiekere uitstraling. Ideaal om de huid zuiveren en de natuurlijke huidskleur te egaliseren.
Wat is het?
De Alle Seizoenen Peeling is een innovatieve techniek op gebied van huidverbetering en huidverjonging die geschikt is voor vrouwen en mannen van alle leeftijden en huidtypes. Door middel van een licht elektrische stroom worden de onzuiverheden en de dode huidcellen verwijderd en komt er zo een nieuwe frisse huidlaag tevoorschijn. Het is een zachte en pijnloze behandeling om de huid diep te reinigen, te revitaliseren en te hydrateren.
Maar wat houdt de behandeling in?
peeling + seruns + masker + LED fototherapie Na de peeling worden er actieve werkstoffen op de huid aangebracht die makkelijker en beter door de cellen opgenomen worden als gevolg. Zo worden de huidcellen voorzien van extra bouwstoffen. Het voelt warm en ontspannen aan. Als laatste ‘boost’ wordt een masker aangebracht in combinatie met de toepassing van Led fototherapie speciaal voor de behoeften van uw huidtype.
Resultaat
- De productie van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd en nieuwe jongen cellen worden zichtbaar - Het zorgt er dan weer voor dat je egaler gaat bruinen in de zon - Het zal er ook voor zorgen dat verzorgingsproducten beter intrekken waardoor je een zijdezacht huid krijgt Deze “Zomer peeling” is ook ideaal voor diverse aangepaste verzorging.
Deze behandeling is ultermate geschikt voor:
- voor alle huidtypes
- vale, doffe teint
- zonneschade en pigmentvlekken
- acnelittekens
- verstopte of vergrote poriën
- rimpels en fijne lijntjes
- donkere kringen en wallen
Behandelingskuur: Neem een behandelingskuur voor een langdurig resultaat! Een kuur van 4 tot 6 behandelingen te volgen, elke 2 tot 4 weken.